EN

E-conferentie Maak werk van werkdruk

E-conferentie Maak werk van werkdruk

EN

Ruim 100 geïnteresseerden namen dinsdag 21 april deel aan de eerste e-conferentie van SoFoKleS: ‘Maak werk van werkdruk’. Gastspreker Samula Mescher hield een keynote over de verschillende niveaus die aanknopings­punten bieden om met werkdruk aan de slag te gaan.

In haar keynote benadrukte Mescher het belang van het gesprek, persoonlijke ervaringen en de kracht van experimenteren met wat wel of niet werkt. Ook ging ze in op de mogelijke gevolgen van de coronacrisis voor werkdruk op universiteiten. Wat zijn knelpunten, waar liggen kansen en welke lessen kunnen we leren? Hierover ontstond een gesprek tussen deelnemers. Een visuele samenvatting van de conferentie vindt u bij dit artikel.

Werk-privébalans

Mescher kent de universitaire wereld goed. In 2011 promoveerde ze op een onderzoek naar hoe organisaties de werk-privébalans van hun werknemers ondersteunen. Als zelfstandig coach en trainer helpt ze nu wetenschappers om meer balans en energie in hun werk te vinden. Benieuwd naar haar visie en de drie niveaus waarop werkdruk is aan te pakken? In dit e-magazine vindt u een interview met Samula Mescher.

Volgende e-conferenties en netwerk werkdruk

De komende periode organiseert SoFoKleS nog een aantal e-conferenties rondom het thema werkdruk. Wilt u bij de volgende e-conferentie aanwezig zijn en op de hoogte blijven van alle activiteiten op het gebied van werkdruk? Meld u dan aan voor ons online netwerk werkdruk.

Volgende

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur