Het verhaal van Miraila en Robbin

Twee medewerkers van de Erasmus Universiteit delen in een video hun ervaringen met ontwikkeling. Welke veranderingen zien ze in hun werk en hoe gaan ze daarmee om? Hoe blijf je groeien en jezelf ontwikkelen?

 

Betere versie van jezelf

‘Ik ben altijd op zoek naar een betere versie van mezelf’, vertelt Miraila Bernardina-Theodora. Als coördinator van mentoren en student-assistenten merkt ze in haar werk hoe alles steeds meer digitaal wordt. Haar tip aan collega’s: ‘Blijf je ontwikkelen. Ga op onderzoek uit: wie ben ik, waar wil ik naartoe? Bekijk het verhaal van Miraila.

‘Zet gewoon die stap’

‘Ik heb een hele brede interesse. Ik wil altijd veel dingen begrijpen’, zegt Robbin Groeneveld. Vanuit die brede interesse heeft hij ook een baan met veel variatie gekozen, waarin hij zowel werkt voor de afdeling Marketing & Communications als voor Finance & Control. Hij vindt het leuk om steeds weer dingen te leren. Zijn advies aan collega’s: ‘Zet gewoon die stap, ook al twijfel je. Je hebt er altijd baat bij om naar jezelf op zoek te gaan.’ Bekijk het verhaal van Robbin

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur