EN

Volg onze updates over werkdruk en deel uw ervaringen

De aanpak van werkdruk op universiteiten is een thema dat volop in ontwikkeling is. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, blijven we in dialoog over werkdruk en kunnen we als sector tot werkbare oplossingen komen.

Daarom is dit e-magazine geen afgerond project, maar een levend dossier waar regelmatig nieuwe artikelen aan worden toegevoegd. De komende tijd vindt u hierin dus steeds weer actuele informatie. Ook via onze e-conferenties en LinkedInpagina kunt u kennis delen en blijft u geïnformeerd over de ontwikkelingen rond het thema werkdruk.

Op de hoogte blijven?

Door het contactformulier hieronder in te vullen, blijft u op de hoogte van de activiteiten en updates van SoFoKleS rond het thema werkdruk.

Deel uw vragen, ervaringen of ideeën

Hebt u ideeën over de aanpak van werkdruk of voorbeelden van mooie initiatieven? Wilt u uw ervaringen met werkdruk en de aanpak van werkdruk in de universitaire wereld delen? Of hebt u vragen waar u de hulp van collega’s uit de sector goed bij kan gebruiken? Laat het ons weten. Dat kan ook via onderstaand contactformulier. Wij delen uw verhaal dan met de sector, zodat ook anderen aangemoedigd worden om aan de slag te gaan én blijven met de aanpak van werkdruk.

Vul formulier in

   

   

   

   

  Ik wil op de hoogte blijven van de updates van SoFoKleS rondom het thema werkdruk

   

   

   

  Mogen we contact met u opnemen voor meer informatie over uw ervaring, idee of vraag?

  JaNee

   

   

  Volgende

   

  Video
  Delen

  Uw naam

  E-mail

  Naam ontvanger

  E-mail adres ontvanger

  Uw bericht

  Verstuur

  Share

  E-mail

  Facebook

  Twitter

  LinkedIn

  Contact

  Verstuur